Zonder provisie sinds 2008

Bent u ook op zoek naar dé hypotheek die op uw lijf is geschreven en u wilt niet teveel betalen voor het advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een grondig beoordeling van hypotheken, op basis van uw wensen en financiële middelen is daarbij essentieel. Hierdoor kunt u, samen met de Erkend hypotheekadviseurs van Vitis Advies, de juiste keuze maken.

Bij de meeste hypotheekadviseurs kon u “gratis” advies krijgen. Deze traditionele hypotheekadviseurs werkten voornamelijk op basis van provisie, die zij ontvingen van de banken en verzekeraars en kon oplopen tot duizenden euro’s per hypotheek. U betaalde die provisie in de vorm van kosten, waardoor het leek alsof u gratis advies kreeg.

Met een hypotheek van Vitis Advies wist u zeker dat wij geen provisie van de banken en verzekeraars ontvingen. Sinds januari 2013 is de werkwijze van Vitis Advies ook bij wet geregeld. Van te voren spreken wij met u af hoeveel u betaald voor ons hypotheekadvies en het volledig regelen van de hypotheek.

Omdat Vitis Advies staat voor betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en financieel voordeel voor u, werkten wij al sinds 2008 op een wijze die nu bij wet is geregeld.

RSS Actueel

  • Wat Europa kan leren van de recente crises - column Laura van Geest FD 14 maart 2025
    Ondanks crises als de pandemie en de inval in Oekraïne, maakt Europa zich mondjesmaat op voor toekomstige nood, schrijft AFM-voorzitter Laura van Geest in haar column voor het FD. 'Over het algemeen geldt: een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen. Toch vervielen we in exact dezelfde fouten toen Rusland Oekraïne binnenviel.'
  • Boete BUX voor overtreding provisieverbod 12 maart 2025
    De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 18 november 2024 een boete opgelegd van €1.600.000 aan online broker BUX B.V. (BUX) voor het overtreden van het provisieverbod. Om nieuwe klanten te krijgen gaf BUX een vergoeding aan finfluencers, vergelijkingswebsites en bestaande klanten. Dit soort ‘aanbrengvergoedingen’ zijn verboden omdat deze niet in het belang van een […]
  • Woningeigenaren vaak onbekend met zelf betalen van funderingsschade 25 februari 2025
    Woningeigenaren verwachten vaak dat de herstelkosten bij funderingsproblemen (deels) worden betaald door hun verzekeraar of de overheid. Dat blijkt uit de Consumentenmonitor Hypotheekbezitters, het consumentenonderzoek van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Funderingsschade is echter niet verzekerbaar en woningeigenaren moeten deze kosten zelf betalen. Klimaatverandering vergroot het risico op funderingsproblemen. Uit ander onderzoek blijkt dat circa […]